We geven ook les als freelance yogadocent.  Als je op zoek bent naar een enthousiaste yogadocent die bijvoorbeeld een yoga les kan invallen of voor vast neem dan met ons contact op voor de mogelijkheden. Onze werkgebied is Noord- en midden Limburg (Roermond – Venlo – Venray) en Noord-Brabant (Deurne en omgeving)

Yoga stefan en ellen

Wat je van ons mag verwachten

Ellen en ik zijn beiden zeer bevlogen yogadocent. Typerend voor onze lessen is de combinatie tussen zachtheid en kracht. In onze lessen wordt de nadruk gelegd op de connectie tussen ademhaling en beweging. Door de vloeiende bewegingen die onder begeleiding van de ademhaling in elkaar overgaan. Hierdoor zijn onze lessen een vorm van een bewegende meditatie. Hierin is ruimte voor zachtheid.

Gelijktijdig kenmerken onze lessen zich ook door een mix van dynamische series en houdingen, die je helpen om in je kracht te komen. Uiteraard kunnen we de lessen afstemmen op jouw wensen. Heb je meer behoefte aan een rustige les met een zachte flow of juist een pittige intensieve flow, dan is het voor ons geen enkel probleem om aan deze wens te voldoen. We stemmen graag onze lessen af op de deelnemers.

Interesse?

Bedrijfsyoga; yoga op de werkvloer

Ook bedrijven, instellingen en organisatie kunnen gebruik maken van onze diensten. Dit kan voor een éénmalige workshop of als vaste yogadocent. Hiervoor hebben wij bedrijfsyoga; yoga op de werkvloer.

Regio Venray / Deurne: www.yogaopdewerkvloer.nl 
Regio Venlo: www.yogalesvenlo.nl/bedrijfsyoga/