Ben je op zoek naar een sfeervolle zaal of gezellige ruimte aan de rand van het centrum van Venlo? |We beschikken over een grote zaal en en huiskamer die je kunt huren per dag of dagdeel. Er is voldoende gratis parkeren (2 uren met parkeerschijf in de blauwe zone maandag t/m zaterdag 08.00 tot 18.00 uur). 

Indien gewenst kunnen wij ook een lunch (soep, broodjes, saucijzen- worstenbroodje, pizzapunt, etc) verzorgen. Koffie en thee is tegen betaling aanwezig.  Wij serveren diversen soorten yoga-thee, verse gember thee en verse munt thee. Maar ook een heerlijk kopje koffie, een schuimige cappuccino en grote latte macchiato. We kunnen ook een heerlijk stukje Limburgse vlaai aanbieden.

In het yogacentrum zijn ook 3 behandel-, praktijkruimtes die te huur zijn.

Grote Zaal (85m2)

Deze ruimte is zeer geschikt voor yoga, pilates, meditatie, dans, coaching, oefentherapie, informatieavonden, mindfulness, lezingen, trainingen en cursussen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Bij een activiteit zoals pilates is de ruimte geschikt voor maximaal 20 deelnemers. Voor activiteiten met stoelen tot ongeveer 40 deelnemers. De ruimte oogt ook bij kleine groepen gezellig.

Aanwezig: airconditioning, infrarood warmtepanelen, WIFI, beamer en muziek installatie met plafond luidspeakers.

De zaal is op vrijdag, zaterdag en zondag de hele dag of een dagdeel beschikbaar. Op vrijdag van 08.00 tot 22.00 en op zaterdag en zondag van 08.00 tot 17.00 uur. 

VERHUURD

Ruimte 1 (praktijkruimte 15m2)

Deze ruimte is te gebruiken als praktijkruimte of behandelkamer. Te denken valt aan gebruik van deze ruimte voor coaching, pedicure, voedingsdeskundige/ diëtiste, oefentherapie, 1 op 1 behandelingen / therapie. 

Deze ruimte is ook volledig te huur voor als je deze ruimte zelf wilt inrichten en als praktijk- behandelruimte continue tot jouw beschikking wilt hebben van maandag t/m vrijdag 08.00 tot 18.00 uur.

Aanwezig: keukenblok met warm/koud water, WIFI

VERHUURD

Ruimte 2 (praktijkruimte 15m2)

Deze ruimte is te gebruiken als praktijkruimte of behandelkamer. Te denken valt aan gebruik van deze ruimte voor coaching, pedicure, voedingsdeskundige/ diëtiste, massage, 1 op 1 behandelingen / therapie. 

Deze kamer mag je zelf inrichten zoals je wilt en staat continue tot jouw beschikking wilt hebben van maandag t/m vrijdag 08.00 tot 18.00 uur. 

Aanwezig: keukenblok met warm/koud water, WIFI

VERHUURD

Ruimte 3 (praktijkruimte 15m2)

Deze ruimte is te gebruiken als praktijkruimte of behandelkamer. Te denken valt aan gebruik van deze ruimte voor coaching, diëtiste, oefentherapie, 1 op 1 behandelingen / therapie. 

Deze ruimte is ook volledig te huur voor als je deze ruimte zelf wilt inrichten en als praktijk- behandelruimte continue tot jouw beschikking wilt hebben van maandag t/m vrijdag 08.00 tot 18.00 uur.

Aanwezig:  WIFI

Huiskamer (20m2)

Deze ruime en sfeervolle ruimte is zeer uitnodigend. Hij heet niets voor niets onze “Huiskamer”. 

Er staat een grote tafel met 12 stoelen. Desgewenst kan de opstelling gewijzigd worden of uitgebreid worden.

De huiskamer is per uitstek geschikt als je bijvoorbeeld een workshop, lezing of presentatie wilt geven tot 14 personen.

Wifi, Toilet en garderobe is aanwezig.

Huur prijzen 2024

De ruimte op (een) vast tijdstip(pen) in de week huren. Prijzen zijn excl. BTW 21% 

RuimteGrootteDagdeel
donderdag
Dagdeel
vrijdag
 Dagdeel
zat-zon
Hele dag
zat-zon
Volledige huur
per maand
Grote Zaal85 m250,-50,- 60,-120,- 
Praktijkruimte 115 m2     verhuurd
Praktijkruimte 215 m2     verhuurd
Praktijkruimte 315 m2     verhuurd
Huiskamer20 m250,-50,- 60,-120,- 
De prijzen van de grote zaal en huiskamer zijn gebaseerd op een contract met wekelijkse huur van minimaal 3 maanden en is vanaf die contractperiode per maand opzegbaar. De huur wordt per kwartaal vooraf berekend.
 
Voor het huren van een praktijkruimte voor continue gebruik geldt een jaarcontract met een opzegtermijn van 3 maanden. De huur van de praktijkruimten wordt per kwartaal vooraf berekend. Natuurlijk ben je welkom voor een kennismakingsgesprek en de ruimtes te komen bekijken. 
 
Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om éénmalig of op met een andere frequentie te huren. Stuur ons een E-mail met daarin je contactgegevens, waarvoor je de ruimte gaat gebruiken en met welke frequentie je wilt huren. Wij maken je dan een offerte met de huurprijs. Deze is vanzelfsprekend hoger dan bovengenoemde prijzen. 


Dagdeel:

  • 08.00-12.00
  • 13.00-17:00
  • 18.00-22.00