Yogi Tea met theekop

12,95

De gelimiteerde geschenkset bevat 2 boxen YOGI TEA®  en de tijdloos mooie theekop.
Je kunt kiezen uit diverse smaken thee. 2 pakjes thee samen met een yogi tea kop

Uitverkocht

Beschrijving

De gelimiteerde geschenkset bevat 2 boxen YOGI TEA®  en de tijdloos mooie theekop. De cadeau verpakking bestaat uit 2 verschillende pakjes yogi thee en een theekop.

Wat schiet jullie als eerste te binnen als je aan YOGI TEA® denkt? Waarschijnlijk zijn dat de tea-tags met inspirerende levenswijsheden en de karakteristieke kommen en theekoppen op de doosjes, zoals die op onze top-bestseller YOGI TEA® Classic.

We hebben goed nieuws voor alle fans van YOGI TEA®: ter gelegenheid van het 40-jarige jubileum maakt YOGI TEA®: je thee-moment nog prettiger met een fraaie theekop in een gelimiteerde uitgave. Het is exact dezelfde als de kop die op de box van de YOGI TEA® Classic staat.

De afbeelding op de Classic-theekop heeft een bijzondere betekenis voor YOGI TEA®: het is de indrukwekkende ‘Harmandir Sahib’-tempel (in het Nederlands: Gouden Tempel) in de Noord-Indiase deelstaat Punjab. Yogi Bhajan, kundalini-yogameester en bedenker van het originele recept voor de YOGI TEA® Classic. Hij heeft een aantal jaren in de Gouden Tempel doorgebracht en zich daar aan karma-yoga gewijd. Hij leerde en onderwees daar veel over gezond leven en het gebruik van uitgelezen kruiden en specerijen.  Dat vormde de inspiratie voor het recept van de bestseller, dat nog steeds gebruikt wordt.

Maak zelf je keuze.

We hebben diverse verpakkingen op voorraad. Maar het is ook mogelijk om 2 soorten thee zelf te kiezen uit ons assortiment samen met 1 theekop. Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Verpakking

Bundle classic