Mala amazoniet elastisch

14,95

Mala met 108 amazoniet 6mm kralen. Geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden. Je kunt kiezen met een bedeltje met daarop een afbeelding van Boeddha, lotus, levensboom of Ohm.

Artikelnummer: mala amazoniet Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Mala amazoniet met 108 kralen. De kralen zijn geregen op een elastiek en kan dus ook eenvoudig als armband gedragen worden. 

Amazoniet is een krachtige beschermer tegen negatieve energie en elektromagnetische straling. Amazoniet brengt balans tussen het denkvermogen en de intuïtieve wijsheid.

Mala
Een mala is van oorspong een gebedsketting uit het hindoeïsme en boeddhisme. Deze wordt gebruikt bij meditatie om mantra’s te tellen. Een mantra is een verzameling woorden. Deze  wordt traditioneel 108 keer herhaald. Hierbij richt je de aandacht op de betekenis en trilling van de woorden. Eventueel gecombineerd met de bijbehorende visualisatie. Door je te trainen in een meditatie oefening als deze, komen je gedachten tot rust en gaat je lichaam zich ontspannen. Tegenwoordig wordt een mala ook gedragen als modeaccessoire. 

Extra informatie

Gewicht N/B
afbeelding bedel

Lotus 12141, Ohm 12142, Boeddha 12143, Levensboom