Lotus sfeerlicht

7,50

Het lotus sfeerlicht is het symbool van duisternis naar licht, van onwetendheid naar weten. De lotus staat ook symbool voor de 7 energiecentra in het menselijk lichaam, chakra’s genoemd. Afmetingen: Ø 13.5 cm met zilverenrand.

Artikelnummer: lotus sfeerlicht Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

De Lotus is het symbool van duisternis naar licht, van onwetendheid naar weten. De lotus staat ook symbool voor de 7 energiecentra in het menselijk lichaam, chakra’s genoemd. Afmetingen: Ø 13.5 cm met zilverenrand.

Je kunt het lotus sfeerlicht per stuk bestellen of set inclusief houder zodat je een boom met lotusbloemen hebt.

Over Capiz schelpen:
Deze worden gemaakt van de buitenste laag van een zee-weekdier, waarvan de wetenschappelijke naam placuna placenta is, ook wel de venster-oester genoemd. De Capiz schelpen uit de Philippijnen heten zo omdat ze oorspronkelijk gevangen werden uit de ondiepe kustwateren bij de stad Capiz, op het eiland Panay. Eenmaal goed schoongemaakt zijn deze schelpen van nature doorzichtig, en als ze geschilderd zijn geven ze met een lichtje erin een bijzonder fraai kleurenspel.

Extra informatie

Kleur

rood 1e chakra, oranje 2e chakra, geel 3e chakra, groen 4e chakra, blauw 5e chakra, indigo 6e chakra, violet 7e chakra, Parelmoer 12070, 7 lotus sfeerlichten met houder, losse houder