Oogkussen

8,95

Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo’n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel.

Uitverkocht

Artikelnummer: 3308 oogkussen relax lavendel blauw Categorie: Tags: , , , , , , , ,

Beschrijving

Een lavendel oogkussen is een gemakkelijke en zeer werkzame manier om te genieten van de wonderbaarlijke effecten van lavendel aromatherapie. Leg eenvoudigweg zo’n kussentje over je ogen, adem lekker in, ontspan en geniet van het kalmerende effect van lavendel. Afbouwen van stress kan niet gemakkelijker dan dit! De kussentjes helpen ook bij hoofdpijn en gespannen spieren. Het lijnzaad in de kussentjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk plooibaar zijn en dus meegeven met de diverse vormen rond de ogen. Bij het ontspannen van de ogen door middel van zo’n oogkussentje kunnen ook de wenkbrauwen, jukbeenderen en slapen meer ontspannen.
Als je het oogkussen en/of het nekkussen even wat koelt dan kun je daarmee ook de ogen, nek en schouders lekker afkoelen. Dat kun je doen door zo’n kussen minimaal 10 minuten in de vriezer te leggen, of een paar uur in een plastic zak, waarbij het soepel en zacht blijft en een koel element toevoegt aan je ontspanningsbelevenis. Als de koelte minder wordt kun je het kussen omdraaien, waardoor je nog wat langer kunt genieten van de koelte.
Vermoeide ogen worden nog beter behandeld wanneer het kussentje iets warmer is dan lichaamstemperatuur, door het even in de magnetron te leggen. Leg een te warm kussen nooit direct op je ogen! Bij de nek is dat geen probleem.
Al onze oogkussens en nekkussens zijn gevuld met de hoogste kwaliteit biologische lavendel en bio-lijnzaad, uit Kroatië.
Materiaal: de zakjes zijn gemaakt van 100% katoen
Gewicht: 140 g
Afmetingen: 22×8 cm

Extra informatie

Gewicht 0,140 kg
Afmetingen 22 × 8 × 1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oogkussen” te beoordelen