Oefenkaart Groet aan de vier windrichtingen

9,95

Groet aan de vier windrichtingen. Deze sequentie is bij uitstek geschikt om de vele uitdagingen die we in ons leven tegenkomen aan te gaan. Hij is met name effectief om pijnlijke en contraproductieve emoties in ons leven positief om te buigen Het gebruik van de ademhaling helpt ons de natuurlijke verbinding tussen hemel en aarde te versterken. De ademhaling volgt de bewegingen waardoor vyana vayu wordt geactiveerd die ons vervolgens in contact brengt met onze omgeving en de natuurlijke processen.

Artikelnummer: Groet aan de vier windrichtingen Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Deze sequentie is bij uitstek geschikt om de vele uitdagingen die we in ons leven tegenkomen aan te gaan. Hij is met name effectief om pijnlijke en contraproductieve emoties in ons leven positief om te buigen Het gebruik van de ademhaling helpt ons de natuurlijke verbinding tussen hemel en aarde te versterken. De ademhaling volgt de bewegingen waardoor vyana vayu wordt geactiveerd die ons vervolgens in contact brengt met onze omgeving en de natuurlijke processen.

De sequentie wordt traditioneel naar elk van de vier hoofdwindrichtingen uitgevoerd, eerst naar het noorden en dan met de klok meedraaiend naar het oosten, zuiden en uiteindelijk het westen. Elke windrichting biedt een ander perspectief en nieuwe mogelijkheden om in te zien welke invloed ons gedrag op onze omgeving heeft.

FYSIEKE VOORDELEN
Ondersteunt de flexibiliteit van de belangrijkste gewrichten van het lichaam, versterkt de dijbeenspieren en verlicht klachten met betrekking tot de voortplantingsorganen en de spijsvertering.

MENTALE I EMOTIONELE VOORDELEN
Het uitspreiden van de armen helpt bij het opheffen van mentale en emotionele blokkades, De sequentie helpt om afstand te nemen en de wereld vanuit een ander perspectief te zien.

ENERGETISCHE VOORDELEN
De sequentie helpt om energieblokkades op vele verschillende niveaus op te heffen en brengt de wervelkolom en daarmee het gehele chakrastelsel..

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart Groet aan de vier windrichtingen” te beoordelen