Oefenkaart Power Sequentie

9,95

Power Sequentie. Dit is een perfecte training voor degene die houdt van een dynamische, maar tegelijkertijd soepele en sierlijke bewegingsreeks. De energie die vrijkomt bij de krachtige bewegingen voedt je hartkracht en ondersteunt je zuivere intenties als gevolg van de levendige en enthousiaste wijze waarop je de oefening uitvoert.

Beschrijving

Dit is een perfecte training voor degene die houdt van een dynamische, maar tegelijkertijd soepele en sierlijke bewegingsreeks. De energie die vrijkomt bij de krachtige bewegingen voedt je hartkracht en ondersteunt je zuivere intenties als gevolg van de levendige en enthousiaste wijze waarop je de oefening uitvoert.

De sequentie bestaat uit deze onderdelen:
1) Energie verzamelen
2) Zwaaiende krijger naar rechts
3) Diagonale krijger
4) T-evenwicht
5) Zetel van mededogen
6) Wervelende krijger naar links
7) Voorwaarste buiging
Herhaling aan de andere zijde
8) Trek je kracht naar binnen

Fysieke Voordelen
De spijsvertering en de energiehuishouding worden gestimuleerd. Je lichaamshouding verbetert doordat je de verwelkom over de volle lengte gebruikt. De spieren van je buik, benen en billen worden gebalanceerd en verstevigd. De sequentie verbetert het evenwichtsgevoel,  coördinatievermogen en uithoudingsvermogen.

Mentale en Emotionele Voordelen
Versterkt je empathisch vermogen en gevoel voor integriteit, waardoor je in staat kunt zijn om meer zinvolle relaties aan te gaan.

Energetische Voordelen
Vanuit het kandasthana gebied wordt dynamische energie naar het hart gestuurd. Deze energie maakt de innerlijke kracht en vastberadenheid vrij die nodig is om obstakels in het leven te overwinnen.
Kandasthana: “A spherical region around the navel enclosing the manipura chakra.” The kandasthana is the place where “the prana for the physical body enters from higher dimensions.”

Dit is een virtueel artikel. Na betaling ontvang je een link waarmee u toegang heeft tot dit bestand. U kunt dit dan downloaden en eventueel uitprinten voor eigen gebruik. De rechten blijven eigendom van Yogaschool De Zonnegroet Venlo. De digitale inhoud staat niet op een materiële drager staat, de consument heeft geen herroepingsrecht en je gaat hiermee akkoord.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart Power Sequentie” te beoordelen