Oefenkaart EBR4 Energie activatie serie met mudra’s

9,95

Oefenkaart EBR4 Energie activatie serie met mudra’s. Energy Block Release 4 is een sequentie die de innerlijke kracht versterkt en het zelfvertrouwen verhoogt. Het is zeer effectief wanneer we ons in omstandigheden bevinden die ons doen twijfelen aan onze bekwaamheid of doorzettingsvermogen. Door het regelmatig oefenen van deze reeks krijg je de kracht om je innerlijke slagvaardigheid aan te spreken bij onzekere of uitdagende situaties. Dit geeft persoonlijke kracht en helderheid om de juiste beslissingen te nemen.

Artikelnummer: Oefenkaart EBR4 Energie activatie serie met mudra's Categorie: Tags: , , , , , , , , ,

Beschrijving

EBR is ontgiften op elk niveau. Deze vloeiende beweging reeksen helpen de gewrichten en spieren om gestagneerde energie los te laten. Iedere Energy Block Release heeft een uitwerking op de fysieke en subtiele lichaamslagen.

Energy Block Release 4 is een sequentie die de innerlijke kracht versterkt en het zelfvertrouwen verhoogt. Het is zeer effectief wanneer we ons in omstandigheden bevinden die ons doen twijfelen aan onze bekwaamheid of doorzettingsvermogen. Door het regelmatig oefenen van deze reeks krijg je de kracht om je innerlijke slagvaardigheid aan te spreken bij onzekere of uitdagende situaties. Dit geeft persoonlijke kracht en helderheid om de juiste beslissingen te nemen.

Een uiterst effectieve sequentie die bestaat uit:
1. Tadasana
2. Gebaar van nederigheid
3. Wijze adelaar
4. Onverschrokken vlucht
5. Mudra van zuivere intentie
6. Watermolen
7. Zuiveren van de 5 prana’s
8. Verruimen van het hartcentrum
9. Anahata ademhaling
10. Cirkels van mededogen
11. Tadasana

Dit is een virtueel artikel. Na betaling ontvang je een link waarmee u toegang heeft tot dit bestand. U kunt dit dan downloaden en eventueel uitprinten voor eigen gebruik. De rechten blijven eigendom van Yogacentrum De Zonnegroet Venlo. De digitale inhoud staat niet op een materiële drager staat, de consument heeft geen herroepingsrecht en je gaat hiermee akkoord.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart EBR4 Energie activatie serie met mudra’s” te beoordelen