Oefenkaart Groet aan Dhruva

9,95

Sequentie Groet aan Dhruva. In deze eenvoudige maar krachtige oefenreeks wordt de verbinding tussen hemel en aarde gevestigd. De hoogste krachten van boven komen in het centrum van het hart samen met de krachtige energiestromen die vanuit de aarde oprijzen. Dit punt van stilte noemen we Dhruva. Door ons hierop te concentreren ontwikkelen we een gevoel van balans en verbondenheid met de hele schepping.

Artikelnummer: sequentie groet aan dhruva Categorie: Tags: , , , , , , , , ,

Beschrijving

Groet aan Dhruva. In deze eenvoudige maar krachtige oefenreeks wordt de verbinding tussen hemel en aarde gevestigd. De hoogste krachten van boven komen in het centrum van het hart samen met de krachtige energiestromen die vanuit de aarde oprijzen. Dit punt van stilte noemen we Dhruva. Door ons hierop te concentreren ontwikkelen we een gevoel van balans en verbondenheid met de hele schepping.

De sequentie bestaat uit deze onderdelen:
1) Tadasana
2) Balanceren op 1 been
3) Energie opwekkende mudra
4) Energie verankeren in het hart
5) De mudra van het centrum van het hart
6) Uitstrekken in ruimte van totale vrede
7) Affirmatie
8) Mudra van vrijgevigheid
9) Tadasana

FYSIEKE VOORDELEN
Verbeterd evenwicht, coördinatie en concentratie. Het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel worden in balans gebracht. De Plexus Cardialis wordt gestimuleerd

MENTALE EMOTIONELE VOORDELEN
Geeft vreugde en mededogen

ENERGETISCHE VOORDELEN
Stimuleert de Anahata en Hrit chakra

AFFIRMATIE
“Ik ben volledig afgestemd op en in volledige harmonie met mijn lichaam, gevoelens en geest. Niets kan me deren als ik in deze staat van ultieme stilte verblijf. Ik ben één met de natuur. Ik ben één. Ik ben.”

Dit is een virtueel artikel. Na betaling ontvang je een link waarmee u toegang heeft tot dit bestand. U kunt dit dan downloaden en eventueel uitprinten voor eigen gebruik. De rechten blijven eigendom van Yogacentrum De Zonnegroet Venlo. De digitale inhoud staat niet op een materiële drager staat, de consument heeft geen herroepingsrecht en je gaat hiermee akkoord.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart Groet aan Dhruva” te beoordelen