Oefenkaart de gehele wervelkolom in balans

9,95

Sequentie wervelkolom in balans. Deze sequentie bestaat uit een serie oefeningen die de dieper gelegen rugspieren versterken. Daardoor kan pijn die veroorzaakt wordt door een slechte houding verholpen worden. Voor mensen die een grotendeels zittend bestaan leiden, is het versterken van de rugspieren een goede voorzorgsmaatregel om klachten te voorkomen.

Beschrijving

Deze sequentie “de gehele wervelkolom in balans” bestaat uit een serie oefeningen die de dieper gelegen rugspieren versterken. Daardoor kan pijn die veroorzaakt wordt door een slechte houding verholpen worden. Voor mensen die een grotendeels zittend bestaan leiden, is het versterken van de rugspieren een goede voorzorgsmaatregel om klachten te voorkomen. bestaat uit een serie oefeningen die de dieper gelegen rugspieren versterken. Daardoor kan pijn die veroorzaakt wordt door een slechte houding verholpen worden. Voor mensen die een grotendeels zittend bestaan leiden, is het versterken van de rugspieren een goede voorzorgsmaatregel om klachten te voorkomen.

Om de rugspieren te versterken is het raadzaam deze volledige sequentie gedurende 6 tot 8 weken dagelijks te beoefenen. Daarna is 1 tot 3 keer per week voldoende om in goede conditie te blijven. Als een bepaalde beweging pijn veroorzaakt, vervang die dan door visualisatie.

Het is essentieel om deze sequentie uit te voeren met aangespannen centrale houdingsspieren. Neem een ogenblik de tijd om deze spieren opnieuw aan te spannen wanneer je van de ene beweging overgaat in de andere.

Dit is een virtueel artikel. Na betaling ontvang je een link waarmee u toegang heeft tot dit bestand. U kunt dit dan downloaden en eventueel uitprinten voor eigen gebruik. De rechten blijven eigendom van Yogaschool De Zonnegroet Venlo. De digitale inhoud staat niet op een materiële drager staat, de consument heeft geen herroepingsrecht en je gaat hiermee akkoord.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart de gehele wervelkolom in balans” te beoordelen