Oefenkaart EBR5 Vrijbaan voor verandering

9,95

Oefenkaart Energy Block Release 5 is samengesteld om je te helpen bij het ontwikkelen van een heldere visie omtrent je levensdoel. Het vloeiende ritme van deze bewegingen ondersteunt het loslaten van diepgewortelde gevoelspatronen, die vaak een obstakel vormen in onze persoonlijke ontwikkeling.

Artikelnummer: Oefenkaart EBR5 Vrijbaan voor verandering Categorie: Tags: , , , , , , , , ,

Beschrijving

EBR is ontgiften op elk niveau. Deze vloeiende beweging reeksen helpen de gewrichten en spieren om gestagneerde energie los te laten. Iedere Energy Block Release heeft een uitwerking op de fysieke en subtiele lichaamslagen.

Energy Block Release 5 is samengesteld om je te helpen bij het ontwikkelen van een heldere visie omtrent je levensdoel. Het vloeiende ritme van deze bewegingen ondersteunt het loslaten van diepgewortelde gevoelspatronen, die vaak een obstakel vormen in onze persoonlijke ontwikkeling.

De sequentie is onderverdeeld in drie secties, ieder met een bepaalde functie en effect:

  • Verruimen van het subtiele lichaam.
  • Zuiveren van de chakra’s.
  • Omarmen van veranderingsprocessen

Een uiterst effectieve sequentie die bestaat uit:

  • VERRUIMEN VAN DE SUBTIELE LICHAAMSLAAG
  • ZUIVEREN VAN JE CHAKRA’S
  • OMARMEN VAN VERANDERINGEN EN OVERWINNEN VAN ANGST

Dit is een virtueel artikel. Na betaling ontvang je een link waarmee u toegang heeft tot dit bestand. U kunt dit dan downloaden en eventueel uitprinten voor eigen gebruik. De rechten blijven eigendom van Yogacentrum De Zonnegroet Venlo. De digitale inhoud staat niet op een materiële drager staat, de consument heeft geen herroepingsrecht en je gaat hiermee akkoord.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart EBR5 Vrijbaan voor verandering” te beoordelen