Oefenkaart EBR1 de basis

9,95

Oefenkaart EBR1 de basis. Energy Block Release 1 is de basis EBR. Het omvat de oefeningen die het lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Het is een effectieve manier om stress te reguleren door het verlichten van fysieke spanning en het oplossen van emotionele blokkades.

Beschrijving

EBR is ontgiften op elk niveau. Deze vloeiende beweging reeksen helpen de gewrichten en spieren om gestagneerde energie los te laten.

Energy Block Release 1 is de basis EBR. Het omvat de oefeningen die het lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Het is een effectieve manier om stress te reguleren door het verlichten van fysieke spanning en het oplossen van emotionele blokkades.

Een effectieve basis sequentie die bestaat uit:
1. Tadasana
2. Wiegen van voor naar achteren
3. Draaien om je as
4. Zijwaartse buiging
5. Staande strekking
6. Vinger “flicks”
7. Armrotaties
8. Wisselende armrotaties
9. Cirkelen van de schouders
10. Rollen van de nek
11. Zijwaarts buigen van de nek
12. Draaien van de nek
13. Draaien va
n de wervelkolom fase 1
14. Draaien van de wervelkolom fase 2
15. Draaien van de wervelkolom fase 3
16. Achterwaartse buigingen
17. Hurkzit
18. Tadasana

Word je bewust van alle sensaties. Richt je op ieder gevoel dat je ervaart. Observeer je gedachten. Wellicht moet je deze EBR een aantal keren doen voordat je een bepaalde sensatie, gedachte of emotie waarneemt, maar blijf ermee doorgaan zodat zich een verdieping van je bewustzijnsniveau kan voltrekken.

Een belangrijk onderdeel van dit proces is dat je steeds duidelijker herkent welke aspecten van je persoonlijkheid om aandacht vragen om je leven weer in harmonie te brengen. Het is belangrijk om te beseffen dat elke negatieve gedachte een positieve keerzijde heeft.

Dit is een virtueel artikel. Na betaling ontvang je een link waarmee u toegang heeft tot dit bestand. U kunt dit dan downloaden en eventueel uitprinten voor eigen gebruik. De rechten blijven eigendom van Yogaschool De Zonnegroet Venlo. De digitale inhoud staat niet op een materiële drager staat, de consument heeft geen herroepingsrecht en je gaat hiermee akkoord.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart EBR1 de basis” te beoordelen