Oefenkaart EBR2 in het hier en nu

9,95

Oefenkaart EBR2 in het hier en nu. Energy Block Release 2 bevat een uitgebreid aantal oefeningen waarmee het gehele lichaam wordt geactiveerd. Deze veelzijdige EBR zorgt niet alleen voor het oplossen van energieblokkades maar bevat ook de nodige rek- en strekoefeningen en een aantal klassieke asana’s (yoga houdingen). Een uiterst effectieve sequentie.

Beschrijving

EBR is ontgiften op elk niveau. Deze vloeiende beweging reeksen helpen de gewrichten en spieren om gestagneerde energie los te laten.

Energy Block Release 2 bevat een uitgebreid aantal oefeningen waarmee het gehele lichaam wordt geactiveerd. Deze veelzijdige EBR zorgt niet alleen voor het oplossen van energieblokkades maar bevat ook de nodige rek- en strekoefeningen en een aantal klassieke asana’s (yoga houdingen).

Een uiterst effectieve sequentie die bestaat uit:
1. Staande meditatie
2. Ademhaling van Arjuna
3. Ademhaling van Arjuna met Brahma Mudra
4. Zetel van het Hart
5. Anahata Ademhaling
6. Draaiing v.d. wervelkolom
7. Armrotaties
8. Wisselende armrotaties
9. Staande Kathouding
10. Rekken van de wervelkolom
11. Hemel en aarde draaiing
12. Dynamische hurkzit
13. Dynamische beweging
14. Afwisselende been “flick”
15. Zittende voorwaarste buiging
16. Brug
17. Sphinx
18. Krokodil

Het is niet nodig om lang in de afzonderlijke houdingen te blijven. Na de stilte van de staande meditatie ligt de aandacht vooral bij het vloeiend in elkaar overgaan van de bewegingen.

Dit is een virtueel artikel. Na betaling ontvang je een link waarmee u toegang heeft tot dit bestand. U kunt dit dan downloaden en eventueel uitprinten voor eigen gebruik. De rechten blijven eigendom van Yogaschool De Zonnegroet Venlo. De digitale inhoud staat niet op een materiële drager staat, de consument heeft geen herroepingsrecht en je gaat hiermee akkoord.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oefenkaart EBR2 in het hier en nu” te beoordelen